понедељак, 8. фебруар 2010.

drNEDELJKO DRAŽIĆ SLUČAJNI PARTNERI demencija 03

drNEDELJKO DRAŽIĆ SLUČAJNI PARTNERI demencija 02

drNEDELJKO DRAŽIĆ SLUČAJNI PARTNERI demencija 01

drNEDELJKO DRAŽIĆ KO JE KRIV 03

drNEDELJKO DRAŽIĆ KO JE KRIV 02

drNEDELJKO DRAŽIĆ KO JE KRIV 01

drNEDELJKO DRAŽIĆ EKSKLUZIVNO 02

drNEDELJKO DRAŽIĆ EKSKLUZIVNO 01

drNEDELJKO DRAŽIĆ RAZGOVOR S POVODOM 2-03

среда, 3. фебруар 2010.

MOJA I NAŠA MISIJA

Formirao sam "CENTAR ZA DUHOVNU OBNOVU I NARODNU TRADICIJU" sa ciljem da prenesem svoja znanja i veštine iz oblasti tradicionalne medicine,travarstva,kao i posebnih duhovnih veština , koje sam učio i podučavao , širom sveta i pomogao da se oslobode kreativne i pozitivne energije,ali i da se neutrališe negativni energetski protok, koji deluje na dušu i telo ljudi.
Kao lekar , svoja znanja o zdravlju čoveka , proširio sam tradicionalnim narodnim veštinama ( travarstvo ), koje sam nasledio od svojih predaka u Hercegovini.
Naučna znanja o zdravlju i duhu naroda, proširio sam sa tradicionalnom medicinom i veštinama , koje sam verifikovao u svetu u najjačim institucijama za parapsihologiju i
alternativnu medicinu, u Ruskoj Federaciji,SAD, i drugim državama.
Moja misija je da zajedno sa mojim učenicima širom sveta, i onim,koji su me podržali,stvarajući "CENTAR ZA DUHOVNU OBNOVU I NARODNU TRADICIJU",svom narodu pružim podršku i pomoć,u savladavanju negativnih posledica današnjeg vremena i jačanju pozitivnih vrednosti i tradicija našeg naroda.
Moja misija je da pružim pomoć pojedincu i instituciji,porodici i državi,da se pozitivno misli i radi,da se blokira negativna energija,koja je u vidu pesimizma,duhovnih i duševnih problema,i ataka na zdravlje i duh,pojedinca i naroda.
Svoja znanja sam primenio u svetu među uticajnom društvenom elitom,i moja je želja,da deo mojih saznanja,iskustava i veština prenesem mom narodu,koji se nalazi u slojevitim krizama nacionalnog identiteta i pojedinačnih vrednosti.
Namera "CENTRA ZA DUHOVNU OBNOVU I NARODNU TRADICIJU" je da krene u misionarski rad,ali ne zatvoreno kao sekta,već otvoreno da bi se okupila pozitivna energija pojedinaca i grupa,koje će raditi za opšte dobro svog naroda i države i činiti sve da se smanji negativni uticaj,koji dolazi sa raznih mesta,kako u samoj porodici,društvu,tako i izvan Srbije,a usmerena je prema građanima Srbije.
Misija "CENTRA ZA DUHOVNU OBNOVU I NARODNU TRADICIJU" je širenje tradicionalnih znanja,kako našeg naroda,tako i drugih naroda sveta,u savladavanju prepreka svakodnevnog života.
Pored toga želimo da iskoristimo zdrave duhovne tradicije našeg naroda,da bi došlo do obnove energije pojedinaca,grupa i upravljačkih slojeva,a za opštu korist naše države i njene budućnosti.

Srdačno vaš
dr NEDELJKO DRAŽIĆ - NEĐA

+381642657904 - SRBIJA
+13059240869 - SAD
+9711508303293 - EMIRATI

KUPCI IZNENADILI PRODAVCE

PARALISAO SAM CRNE MAGOVE!